BALIKESİR / EDREMİT - Şehit Kadir Altınöz İlkokulu

Şbt

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar CİĞER okulumuzu ziyaret ettiler.Öğretmenlerimize 2.Dönem için başarılar dileyen Müdürümüz öğrencilerimizle voleybol oynadılar.Okulumuzu ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen  Müdürümüze çok teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Şenol DURMUŞ Drama ile Atasözlerimizi anlatma çalışması yaptılar.

Şbt

Türkçe dersimizin konusu olan müze kavramını öğrencilerimize pekiştirmek amacıyla okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Melike KARATAŞ tarafından oluşturulan sınıf müzesi ziyarete açılmıştır. Öğrencilerimiz eski oyuncaklarını ve kıyafetlerini sergileyerek geçmişe yolculuk yaptılar.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 7.5 ve 7.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Büyük depremlerde, Maraş'ın yanı sıra Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Kilis gibi illerimizde de ciddi hasar oluştu. 6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti.6 Şubat'ın acısı kalbimizde ilk günkü gibi…Depremde hayatını kaybedenleri sonsuza kadar unutmayacağız...

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. dönemi başladı. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri bugün karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladılar. 5 Şubat 2024 tarihinde 2. yarıyıl tekrar başlayacak olup bütün öğretmen, öğrenci ve velilierimize sağlıklı ve mutlu tatiller dileriz.

Ock

Okul müdürümüz Celal AĞAÇ ve 4/A sınıf öğretmenimiz Musa KARAAĞAÇ ameliyat olan öğrencilerimizin evlerine giderek geçmiş olsun dileklerini sunarak karneleri verdiler.

Ock

Enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla, 1981 yılından itibaren her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır. Ülkemizde de, 2007 yılında Enerji Verimliliği Kanunu'nun kabul edilmesinden bu yana, enerji verimliliği kültürünün oluşturulabilmesi ve bu konudaki bilincin artırılabilmesi için ülke genelinde geniş çaplı etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda okulumuzda bir kutlama programı düzenlendi.Okulumuzun farklı noktalarına "Enerji Verimliliği" hakkında bilgilendirici görseller asıldı. Sınıflarda "Enerji Verimliliği" içerikli videolar öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize izletildi.

Ock

Bakanlığımızın emri ile son hafta öğrencilere ders yerine eğlenceli etkinlikler yapılması, örnek çerçeve program uygulanması isteği doğrultusunda bu hafta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çeşitli etkinliklerle eğlenceli zaman geçirdiler. Bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize mutlu bir son haftadan sonra iyi tatiller dileriz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz çocuk edebiyatı alanında eser çıkaran değerli Ali Çelik İlkokulu Müdürü Hasan KIZILKAYA ile tanıştı.Değerli yazar müdürümüz öğrencilerimizle hoş sohbetler gerçekleştirdi.

Ock

İlkokulumuzun en minikleri, çalışkan arılarımız 1/A sınıfı öğrencilerimiz okuyup yazmanın heyecanını ve sevincini “Okuma Bayramı” etkinliğimizde aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı, karne öncesi dönemi renklendirmek için resmî ve özel tüm okullarda “kış şenliği” havasında etkinlikler düzenlenmesini önerdi. 15–18 Ocak tarihleri arasında, okulumuzun son dört günü boyunca çeşitli faaliyetler planlandı.Okul planımızda yer alan kermes yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı, karne öncesi dönemi renklendirmek için resmî ve özel tüm okullarda “kış şenliği” havasında etkinlikler düzenlenmesini önerdi. 15–18 Ocak tarihleri arasında, okulumuzun son dört günü boyunca çeşitli faaliyetler planlandı. Etkinlikler süresince öğrencilerimizin bol bol eğlenmesini diliyoruz.

Ock

1. Sınıf öğrencilerimizin velileri ile; okuma yazma etkinliklerinin durumu, sorunlar ve sorunların giderilmesine yönelik çalışmalar, devam devamsızlık durumları  hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Toplantıya katılan bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.