BALIKESİR / EDREMİT - Şehit Kadir Altınöz İlkokulu

Etiket Sonuçları: Proje

Şbt

İlkokul ve ortaokul seviyesi öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile ilçemiz tüm ilkokul ve ortaokullarında " Edremit Kitap Dostları " Projesi uygulanmaya başlamıştır.

Proje kapsamında sınıf seviyelerine göre belirlenen kitap listesinden kitap okuyan öğrenciler  girecekleri online sınavlar ile dereceye girerlerse bisiklet, drone, akıllı saat gibi hediye kazanma fırsatı da yakalayacaklardır.

Küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanarak, öğrencilerimiz anlama, yorumlama gibi yönlerini geliştirebilir, eğitim hayatlarında ve sosyal hayatlarında çok daha başarılı olabilirler. 2,3,4. Sınıfları okuyan ilkokul seviyesi tüm öğrencilerimizi ve öğrenci velilerimizi bu güzel çalışmaya katılmaya davet ediyoruz. Okulumuzdan gerekli bilgiler alınabilir.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz çocuk edebiyatı alanında eser çıkaran değerli Ali Çelik İlkokulu Müdürü Hasan KIZILKAYA ile tanıştı.Değerli yazar müdürümüz öğrencilerimizle hoş sohbetler gerçekleştirdi.

Bir Adım Bin Umut Projesi.

ÇOGEP protokolü kapsamında okulumuzu ziyaret eden Balıkesir Emniyet Müdürlüğü görevlilerince öğrencilerimize spor ayakkabısı hediye edildi. Balikesir Toplum Destekli Polis Merkezinden gelen polisler mesleki tanıtımlarını yaptılar. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bu ziyaretten çok memnun kaldı. Projede emeği geçen Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne ve proje paydaşlarına teşekkür ederiz.